СТЪКЛЕНИ ДУШ ПАРАВАНИ

Паравани за бани:
Г-образни
П-образни
Трапецовидни
Системи от плъзгащи врати

Гърбове за кухня

Всички изброени по-горе продукти са изработени от закалено стъкло-EN 12150-2:2004,което, освен със здравината си,за неговата сигурност и обезопасяващи качества допринася и фактът,че при счупване,то се разбива на малки безопасни парченца.
Всички стъкла за паравани и гърбове на кухня  могат да се изработят и от ламинирано стъкло- EN 14449:2005 /наричано триплекс/,което е вид безопасно слоесто стъкло,оставащо цяло,дори когато се счупи благодарение на междинния слепващ специален слой ,непозволяващ разпадането му на големи остри парчета.
Архитектурно-дизайнерското приложение на ламинираното стъкло е и вграждане на изображение между двете стъклени плоскости.
Стъклата може да са безцветни или оцветени и ,естествено,и комбинация между тях.
Дебелините обикновено са от 2+2 ÷ 10+10,но е възможна и комбинация на различни дебелини.
При заявен интерес предоставяме за избор тематичен снимков материал.
Работим и с изображение на клиента като той трябва да е съобразен с изисквания за печат и производствени възможности ,относно минималния и максимален размер на стъклото.
Моля,при заявка на тези продукти да оставите и тел.номер за обратна връзка за прецизно уточняване на важни подробности, свързани с възможностите от комбинации на аксесоарите за паравани /държачи,панти,лайсни,дръжки/,а за кухненските гърбове необходимостта от разпробиване  на отвори за ключове и контакти,както и определяне на точните им места.
ЗАБЕЛЕЖКА:Не се препоръчва монтиране на гърбове за кухня от ламинирани стъкла при наличие на газови котлони.